Acentro Interim Management | Maurice de Bruijn
Acentro

Maurice de Bruijn

Ik ben een gedreven, betrokken en oprechte verbinder tussen mens en organisatie. Ik hecht aan inspirerende visies en duidelijke strategieën met daarbij een voor iedereen gerichte en heldere vertaalslag naar de praktijk in een prettige en vertrouwensvolle omgeving.

Ik hou niet van zogenaamde ‘pratende pakken consultancy’, maar gewoon praktisch, no nonsence, persoonlijk en op basis van vertrouwen. Ik werk graag samen (het is vaak een co-creatie) maar deins er niet voor terug om stelling en besluiten te nemen. Voor mij zijn authenticiteit, vertrouwen, humor, passie en plezier kernbegrippen.


Het begin

Ik ben ooit gestart als bouwkundige en heb nog steeds een passie voor bouwtechniek en architectuur. Gaande weg de jaren ben ik mij meer gaan scholen op management en organisatiekundig vlak waarbij de mens een centrale positie inneemt. Dat heeft geresulteerd in een MBA met een specialisatie in verandermanagement aan de BSN Nederland en tal van organisatie en leiderschapsopleidingen via House of Coherence.

Ervaring

Ik heb ruim 25 jaar overheidservaring, zowel binnen het ruimtelijk als ook het sociaal domein op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Bij diverse gemeenten, (voormalige) VROM-inspectie, gemeenschappelijke regelingen (zoals SRE en RMB) en de commissie Alders. In diverse rollen als beleidsmaker, adviseur, onderzoeker en leidinggevende.

Werkwijze

Ik ben het gewend om mij zaken snel eigen te maken en actief aan de slag te gaan. Ik heb snel door hoe de spreekwoordelijke hazen lopen en heb een zeer goed ontwikkelde politieke antenne.

Daarbij schakel ik gemakkelijk tussen verschillende vakgebieden en niveaus. Uiteraard vanuit een positief samenwerkende houding en met het doel om zaken voor elkaar te krijgen.

Kwaliteit

Naast continue scholing en intervisies om kennis en kunde actueel te houden ben ik aangesloten bij de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa). De Ooa is een beroepsvereniging en kennisplatform voor leden.

Hierdoor kan ik mijzelf steeds verder professionaliseren en hebben opdrachtgevers de zekerheid dat ik mij conformeer aan de Ooa Gedragsregels; deskundig, betrouwbaar, zorgvuldig en professioneel onafhankelijk.

Meer informatie is te vinden op www.ooa.nl.

Logo OOA nieuw

Als persoon probeer ik altijd de verbinding te maken tussen de persoon en zijn of haar werk danwel de persoon en de organisatie.

Contact opnemen? Vul het contactformulier in.


Contact opnemen
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top