Acentro Interim Management | Maurice de Bruijn
Acentro

Wat heb ik te doen, wat is mijn missie

Ik wil graag een bijdrage leveren aan een meer collectieve samenleving door gemeenten coherenter te maken.

Dit vanuit het inzicht dat als gemeente coherent zijn, de dienstverlening optimaal is afgestemd op de behoefte van de samenleving en de organisatie daar voldoening en zingeving voor terug krijgt. Met als kernwaarden een oprechte betrokkenheid, respect, vertrouwen en passie voor de mens.


Door midden in de organisatie te gaan staan fungeer ik als een verbindende schakel tussen het bestuur en de vakmensen in de teams.Naast een dienend leidinggevende ben ik ook sparringspartner en anticipeer ik op trends en ontwikkelingen. Ik stuur op houding en gedrag en stap met enige regelmaat in de spreekwoordelijke helikopter om te schakelen op strategisch niveau maar zorg er ook voor op tijd weer te landen om de strategie tot uitvoer te brengen.

Dat alles op een energieke no-nonsence manier met humor en creativiteit. Daarmee realiseer ik duurzame verbindingen en zet ik mensen in hun kracht door ze uit te dagen en te begeleiden in hun rol en ontwikkeling. Hierdoor ontstaat (weer) rust en stabiliteit in de organisatie, de afdeling, het team en is het ‘systeem’ weer in balans.

Contact opnemen

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top